Sidekick in je vastgoed avontuur

Een pand kopen of verkopen, daar komt heel wat bij kijken. Als expert in immo en ervaren syndicus & rentmeester beschouwen we het als onze missie om al je twijfels en onzekerheden weg te nemen. Zo vertrek je goed geïnformeerd op vastgoed avontuur.

Ik ga op vastgoed avontuur en ik krijg mee...

Gratis waardebepaling

We komen ter plaatse & leren het pand eerst goed kennen voor we de waarde gaan bepalen. Zo vermijd je een vraagprijs die te hoog of net te laag is.

Hulp bij alle administratie

De papierwinkel die je in orde moet brengen voor je een huis of appartement kan verkopen? Die regelen wij in jouw plaats.

Persoonlijke bezichtigingen

Onze medewerkers leiden kandidaat-kopers of huurders rond en beantwoorden hun vragen met kennis van zaken.

Nauwe opvolging van geïnteresseerde kopers of huurders

De bezoeken zijn afgelopen, maar het pand is nog niet verkocht. Wat nu? In die tussenfase nemen wij de communicatie met kandidaat-kopers of huurders voor onze rekening. Uiteraard koppelen we hierover terug naar jou als eigenaar.

Sterk netwerk in regio Aarschot

30 jaar. Zoveel vastgoed kilometers staan er al op onze teller. Doe je een pand van de hand? Grote kans dat de uiteindelijke koper in ons uitgebreide netwerk zit.

Aanvullende expertise in verzekeringen en financiën

Gysemans Vastgoed maakt deel uit van Gysemans Groep, waar onze collega’s je met plezier aan een passende verzekering of financiering helpen.