Nooit alleen, altijd samen

Of je nu een verzekering wilt afsluiten, uitkijkt naar een manier om je spaargeld voor jou te laten werken of op zoek bent naar een pand voor je zaak: je hoeft het niet alleen uit te vogelen.

 

Jouw sidekick zijn, langs elke lijn van het leven

 

Dat is dé rol die ons bij Gysemans Groep op het lijf is geschreven. Niet pushen of verkopen, maar luisteren naar jouw prangende vragen over verzekeringen, vastgoed of financiën. Om je van daaruit te voorzien van eerlijk advies op maat.

 

Want elk verhaal is uniek. Ook dat van jou, je gezin of onderneming.

Typisch Gysemans Groep

Diepgaand in dialoog

Verwacht je aan een heleboel vragen telkens als we mekaar zien of horen. Niet (alleen) omdat we graag babbelen. Enkel zo zijn we zeker dat je bij ons buiten stapt met een oplossing die 100% past bij jouw specifieke situatie.

Allergisch aan vakjargon

Helder advies in mensentaal: voor minder gaan we niet.

Eén huis, drie kamers

Alle expertise rond verzekeringen, vastgoed en financiën onder één dak.

Met beide voeten op de (plaatselijke) grond

Stevig verankerd in de ruime omgeving rond Aarschot. We doen graag iets terug voor onze regio door mooie culturele en sportieve projecten te steunen.

Excellente opvolging van je dossier

Zo weinig mogelijk paperassen, zoveel mogelijk digitaal. Niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam.

Vrouwen & mannen waar je op kan leunen

Onze klanten, die houden we graag dichtbij ons. In goede én kwade dagen. Want alles komt goed. Altijd.

Al meer dan 70 jaar verbinden we cijfers met mensen

Het begon ooit allemaal met een bescheiden verzekeringskantoor onder de kerktoren van Begijnendijk. Meer dan 70 jaar later is Gysemans Groep een begrip in de streek.

 

Als verzekeringsmakelaar in Aarschot werken we samen met meer dan 40 verschillende verzekeraars. Zo zijn we zeker dat we jou de best mogelijke verzekering kunnen bieden. Daarnaast zijn we ook erkend bankagent voor Crelan. Als vastgoedmakelaar tenslotte helpen we mensen & ondernemers aan een (t)huis in de ruime regio rond Aarschot.

We willen onze krachten nog meer bundelen om als één huis naar buiten te treden. Dat je bij Gysemans Groep alle expertise over verzekeringen, vastgoed en financiën onder één dak vindt, is uniek én een grote meerwaarde voor onze klanten. Het geheel is meer dan de som der delen.